zui > politik.* > politik.general

Peter Nicolaysen (06.03.2019, 01:11)
tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.58.57 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> Der er sket noget underligt!
> Enten er jeg kommet met fri på hovedet eller også er Hearts og Iron blevet opdateret og repareret!
> På forsknings siden i spillet er der nu mulighed for at forske i artilleri og kampvogne!
> Så artilleri II er nu muligt, faktisk er skyder II og Artilleri II nu muligt, dvs. Seks divisioner med skyder II, Artilleri II og anti-tank udstyr i to landfæstninger x5 i Sønderjylland kan lade sig gøre!
> Jeg har indtil nu kun haft den første forsknings side i spillet ikkede andre, hele rækken med industri, fly forskning osv... Har manglet,enten manipulation af den visuelle del af min hjerne eller også fejl på spillet!
> Det er nødvendigt at fjerne den ene tunge krydser i flåden for at få de 1,5K mandskab fri til hæren og indføre værnepligt, 2,5% af befolkningen istedet for 1,5% er så til rådighed!
> Det er blevet ret spændende egentlig!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Det kan godt lade sig gøre i Hearts of Iron IV har det vist sig, som man kan se her af produktions linjerne i juli 1938, Artilleri II, Skyder IIog Ny Flyver I!

Peter Nicolaysen(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (06.03.2019, 03:17)
onsdag den 6. marts 2019 kl. 00.11.15 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.58.57 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
>
> Det kan godt lade sig gøre i Hearts of Iron IV har det vist sig, som man kan se her af produktions linjerne i juli 1938, Artilleri II, Skyder II og Ny Flyver I!
> Peter Nicolaysen(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke


som man kan se i overstående bliver jeg snydt/bestjålet ud af mineneste Resource i spillet Aluminium når der står Eksporteret er det egentlig ensbetydende med stjålet. man får ikke noget retur!

Hvis man importere resourcer så betaler man med produktionen fra civile fabrikker, en fabriks produktion der er en slags valuta man kan bruge tilat bygge nye fabrikker for, købe resourcer for osv...?.!så af de tretten jeg har som resource er kun to til rådighed!

Det er praktisk taget næsten umuligt at gøre noget især i starten af spillet især hvis man mangler forsknings muligheder!

Grunden til at jeg nævner det som man tydeligvis kan se i videoen, deter det jeg har været udsat for, det er nemlig ikke indlysende for demder ikke spiller spillet, de påstår bare at jeg har snydt og ikke har en skid aluminium i spillet eller lignende, og så er der igen opstået sådan en situation som "Ødelæg" har orkestreret så ufatteligt mange gange i to årtier, at jeg bliver udsat for en forbrydelse og bagefter beskyldt for....altså lort!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (06.03.2019, 06:28)
onsdag den 6. marts 2019 kl. 02.17.38 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> onsdag den 6. marts 2019 kl. 00.11.15 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> som man kan se i overstående bliver jeg snydt/bestjålet ud af min eneste Resource i spillet Aluminium når der står Eksporteret er det egentlig ensbetydende med stjålet. man får ikke noget retur!
> Hvis man importere resourcer så betaler man med produktionen fra civile fabrikker, en fabriks produktion der er en slags valuta man kan bruge til at bygge nye fabrikker for, købe resourcer for osv...?.!så af de tretten jeg har som resource er kun to til rådighed!
> Det er praktisk taget næsten umuligt at gøre noget især i starten af spillet især hvis man mangler forsknings muligheder!
> Grunden til at jeg nævner det som man tydeligvis kan se i videoen, det er det jeg har været udsat for, det er nemlig ikke indlysende for dem der ikke spiller spillet, de påstår bare at jeg har snydt og ikke har en skid aluminium i spillet eller lignende, og så er der igen opstået sådan en situation som "Ødelæg" har orkestreretså ufatteligt mange gange i to årtier, at jeg bliver udsat for en forbrydelse og bagefter beskyldt for....altså lort!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Tæt på!

Det kan blive langt bedre end det her, som er det bedste resultat indtil video, jeg har sløset lidt med tiden siden sidste halvdel af 1937 i spillet!

Tyskerne har overfaldet Norge men har ikke erklæret krig mod mig samtidig, det er første gang jeg har prøvet det i spillet indtil videre!

Der står seks Danske divisioner i Syd-Jylland med skyder II Artilleri II og Anti-Tank II i level fire land fæstninger og så er der omkring 200
air-superiority flyvere i luftvåbnet, der er lige rullet en Flyver II af produktions linjen, langt størstedelen af flyverne er FLyver I som er on par
med Tyskernes og Englændernes ved krigens udbrud!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (06.03.2019, 15:36)
onsdag den 6. marts 2019 kl. 05.29.01 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> onsdag den 6. marts 2019 kl. 02.17.38 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
>
> Tæt på!
> Det kan blive langt bedre end det her, som er det bedste resultat indtil video, jeg har sløset lidt med tiden siden sidste halvdel af 1937 i spillet!
> Tyskerne har overfaldet Norge men har ikke erklæret krig mod mig samtidig, det er første gang jeg har prøvet det i spillet indtil videre!
> Der står seks Danske divisioner i Syd-Jylland med skyder II Artilleri II og Anti-Tank II i level fire land fæstninger og så er der omkring 200
> air-superiority flyvere i luftvåbnet, der er lige rullet en Flyver II af produktions linjen, langt størstedelen af flyverne er FLyver I som er on par
> med Tyskernes og Englændernes ved krigens udbrud!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke


Nå, de der skulle Præstere at bryde igennem 'Ødelæg' gøre sand og ægte
P-reaching, levere ved min hoveddør, hoveddøren til mit anti-depressions anlæg HimLe Nicolaysen(min bolig) og levere til jeg Hjørneringen mine EngLe at rumstere rundt på, de der fysisk attraktive 14-23 årige piger,sunde og raske,højt begavede, bundet i hjernen til ikke at ødelægge jeg Nicolaysen ifølge min egen defintion afhvad der er ødelæggende for mig, har fejlet og med dem hele deres real i gi on versus off!

Det betyder at kreaturen kendt som homo sapiens af hunkøn uigenkaldeligt har fejlet i deres singulare eksistens formål, fejlet i at gøre det som der er den eneste grund til at de er og har eksisteret i dette univers,arten kan lige så godt returnere til at være den tvekønnede ulækkerh3eds abe der æder alting og skider over det hele, ingen hanner der slås om hunnerne, fordi ingen kommer længere end til at gøre hinanden gravide!

Som den eneste skabning i universet har de bevist deres værdiløshed og muligheden for at modbevise det eksistere ikke længere!

En ring på hjernen, en ring på hjørnen, kvante mekanisk af tortur, den eneste ægte hjørnering, Enhjørringen som er jeg, den største tyr i universet med mine horn snurret rundt om sig selv, stadigvæk og altid, de eneste frontal lobes stærke nok, til at holde styr på, en kvante mekanisk aktiv brainstem og samtidig grave sig igennem en singularitet!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (06.03.2019, 15:50)
onsdag den 6. marts 2019 kl. 14.36.01 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> onsdag den 6. marts 2019 kl. 05.29.01 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> Nå, de der skulle Præstere at bryde igennem 'Ødelæg' gøre sand og ægte
> P-reaching, levere ved min hoveddør, hoveddøren til mit anti-depressions anlæg HimLe Nicolaysen(min bolig) og levere til jeg Hjørneringen mine EngLe at rumstere rundt på, de der fysisk attraktive 14-23 årige piger,sunde og raske,højt begavede, bundet i hjernen til ikke at ødelægge jeg Nicolaysen ifølge min egen defintion af hvad der er ødelæggende for mig, har fejlet og med dem hele deres real i gi on versus off!
> Det betyder at kreaturen kendt som homo sapiens af hunkøn uigenkaldeligt har fejlet i deres singulare eksistens formål, fejlet i at gøre det som der er den eneste grund til at de er og har eksisteret i dette univers,arten kan lige så godt returnere til at være den tvekønnede ulækkerh3eds abe der æder alting og skider over det hele, ingen hanner der slås om hunnerne, fordi ingen kommer længere end til at gøre hinanden gravide!
> Som den eneste skabning i universet har de bevist deres værdiløshed og muligheden for at modbevise det eksistere ikke længere!
> En ring på hjernen, en ring på hjørnen, kvante mekanisk aftortur, den eneste ægte hjørnering, Enhjørringen som er jeg, den største tyr i universet med mine horn snurret rundt om sig selv,stadigvæk og altid, de eneste frontal lobes stærke nok, til at holde styr på, en kvante mekanisk aktiv brainstem og samtidig grave sigigennem en singularitet!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke


den Helvedes givende Peters vilje og lyst til at bestemme over fysisk attraktive kvinder på mellem 14-23 år, Hellig Ånden, uden den varbåde jeg og arten blevet åndsvag,, synets at i skal have sygdomme aids i gave da jeg blev tretten år gammel i 1986 og evig tortur i det kvante mekaniske mareridt Helvede!

Det er gjort og overstået og kan aldrig laves om!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (07.03.2019, 02:27)
onsdag den 6. marts 2019 kl. 14.50.51 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> onsdag den 6. marts 2019 kl. 14.36.01 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> den Helvedes givende Peters vilje og lyst til at bestemme over fysisk attraktive kvinder på mellem 14-23 år, Hellig Ånden, uden den var både jeg og arten blevet åndsvag,, synets at i skal have sygdomme aids i gave da jeg blev tretten år gammel i 1986 og evig tortur i det kvante mekaniske mareridt Helvede!
> Det er gjort og overstået og kan aldrig laves om!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Endnu bedre i Hearts of Iron IV!

Forskning og produktion har virket og det ser ud til at holde, der er krig med Tyskland og det er Feb 1940!

Luftvåbnet har air superiority henover Danmark og Nordtyskland og Hæren er blevet tildelt sine første Cas flyvere, produktion af FlyverII(plus10% stats fra producenten) og Cas II flyver produktion også i gang ligeledes er Artilleri II og Anti-Tank II!

Der står seks divisioner Danske Infanteri og seks divisioner Engelske i Syd Jylland i level 5 fæstninger!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (09.03.2019, 02:04)
torsdag den 7. marts 2019 kl. 01.27.31 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> onsdag den 6. marts 2019 kl. 14.50.51 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
>
> Endnu bedre i Hearts of Iron IV!
> Forskning og produktion har virket og det ser ud til at holde, der er krig med Tyskland og det er Feb 1940!
> Luftvåbnet har air superiority henover Danmark og Nordtyskland og Hæren er blevet tildelt sine første Cas flyvere, produktion af Flyver II(plus10% stats fra producenten) og Cas II flyver produktion ogsåi gang ligeledes er Artilleri II og Anti-Tank II!
> Der står seks divisioner Danske Infanteri og seks divisioner Engelske i Syd Jylland i level 5 fæstninger!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
I overstående kan man se det går bedre i mit spil Hearts of Iron IV, det er 1940, der står seks divisioner Infanteri i Syd-Jylland, de er meget gode, desuden har de 25 ekstra Entrenchment bonus om dagen op til 44% ekstra i forsvar plus det team af Feltmarskal og General der har +2 i Defence ekstra, desuden så er der en plus 1 på generalen i logistik og angreb mener jeg det er, de fæstnings anlæg der er bygget er+5, produktionen køre og er forsynet med resourcer, forskning er lykkedes at få fat ordentlig, luftvåbnet der gør Air-Superiorityhenover Danmark og Nord-Tyskland altså både eget og fjendens territorie, de gamle flyvere er simepelthen blevet skrællet af lag for lag først de ældste så de næst ældste og det er så de nye der langsomt men sikkert bliver øget i antal, størrelsen på den air wing gør at alt materiel både gammelt og nyt er sendt til den, altså det går udmærket og for førstegang er det et mere stabilt forsvar, der har været en division i konflikteri med Vichy Franskmænd og Italienere i Nord-Øst Sjælland og på Djursland desuden har Bornholm været vichy Fransk, flåden gør convoy eskorte!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (12.03.2019, 12:00)
lørdag den 9. marts 2019 kl. 01.04.31 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> torsdag den 7. marts 2019 kl. 01.27.31 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
>
> I overstående kan man se det går bedre i mit spil Hearts of Iron IV, det er 1940, der står seks divisioner Infanteri i Syd-Jylland, de er meget gode, desuden har de 25 ekstra Entrenchment bonus om dagen op til 44% ekstra i forsvar plus det team af Feltmarskal og General der har +2 iDefence ekstra, desuden så er der en plus 1 på generalen i logistik og angreb mener jeg det er, de fæstnings anlæg der er bygget er +5, produktionen køre og er forsynet med resourcer, forskning er lykkedes at få fat ordentlig, luftvåbnet der gør Air-Superiority henover Danmark og Nord-Tyskland altså både eget og fjendens territorie, de gamle flyvere er simepelthen blevet skrællet af lag for lag først de ældste så de næst ældste og det er så de nye der langsomt men sikkert bliver øget i antal, størrelsen på den air wing gør at alt materiel både gammelt og nyt er sendt til den, altså det går udmærket og for førstegang er det et mere stabilt forsvar, der har været en division i konflikteri med Vichy Franskmænd og Italienere i Nord-Øst Sjælland og på Djursland desuden har Bornholm været vichy Fransk, flåden gør convoy eskorte!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Jeg nåede det lige, på et hængende hår ser det ud til, det er ihvertfald den bedste start indtil videre, Hearts of Iron IV December 1939 forudsat at jeg ikke er smidt ud af spillet på et par måneder, produktionen af skyder II er først lige kommet i gang på grund af alt den forskning,produktion og byggeri der har været nødvendig inden, der står seks divisioner i Syd Jylland! i forberedte stillinger den ene er +6 den ande +7, flåde har fået to ubåds jagere med +5 i ASW, luftvåbnet har fighter II +10 agility og speed nogetde har fået ved at bruge politisk magt point i spillet på at gøre orlogsværftet på som producent, hæren har ArtilleriII som de har fået leveret anti tank II Fodfolkskanon som der mangleren del af og skyder II som de mangler en del af også, alle enheder erreguløre undtagen et par i hæren og en fighter wing der er trained eller rookie!

Hæren har Trench warfare Doktrin, Flåden fleer in being og convoysailing luftvåbnet har doktrinen Air Superiority og Home Defense

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (12.03.2019, 14:35)
tirsdag den 12. marts 2019 kl. 11.00.19 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> lørdag den 9. marts 2019 kl. 01.04.31 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
>
> Jeg nåede det lige, på et hængende hår ser det ud til, det er ihvertfald den bedste start indtil videre, Hearts of Iron IV December 1939 forudsat at jeg ikke er smidt ud af spillet på et par måneder, produktionen af skyder II er først lige kommet i gang på grund af alt den forskning,produktion og byggeri der har været nødvendig inden, der står seks divisioner i Syd Jylland! i forberedte stillinger den ene er +6 den ande +7, flåde har fået to ubåds jagere med +5 i ASW, luftvåbnet har fighter II +10 agility og speed noget de har fået ved at bruge politisk magt point i spillet på at gøre orlogsværftet på som producent, hæren har ArtilleriII som de har fået leveret anti tank II Fodfolkskanon som der mangleren del af og skyder II som de mangler en del af også, alle enheder erreguløre undtagen et par i hæren og en fighter wing der er trained eller rookie!
> Hæren har Trench warfare Doktrin, Flåden fleer in being og convoy sailing luftvåbnet har doktrinen Air Superiority og Home Defense
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
En fortsættelse af overstående spil, som man kan se så er skyder problemet ved at være løst via noget lend lease, jeg har endda fået fat på nogle Bofors
anti-tank kanoner fra Sverige, mine fighter wings er overraskende gode, mine ubåds jagere har sænket to ubåde men der er sket noget underligt mine to tunge krydsere har mistet XP ???? de er gået fra Regulær til Trained, jeg syntes at....de kan vel have mistet besætnings medlemmer men jeg syntes alligevel at et er noget snyd!

jeg har bygget en anti-luft skyder på Sjælland og er ved at være færdig med en i Jylland, det er National fokus der er flytter over på ...vedvarende konstruktion hedder den vist,når oversat bedst, Construction Engineering, det er en placering af national fokus på noget permanent indtil man selv flytter den!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (12.03.2019, 20:19)
tirsdag den 12. marts 2019 kl. 13.35.18 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> tirsdag den 12. marts 2019 kl. 11.00.19 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
>
> En fortsættelse af overstående spil, som man kan se så er skyder problemet ved at være løst via noget lend lease, jeg har endda fået fat på nogle Bofors
> anti-tank kanoner fra Sverige, mine fighter wings er overraskende gode, mine ubåds jagere har sænket to ubåde men der er sket noget underligt mine to tunge krydsere har mistet XP ???? de er gået fra Regulær til Trained, jeg syntes at....de kan vel have mistet besætnings medlemmer men jeg syntes alligevel at et er noget snyd!
> jeg har bygget en anti-luft skyder på Sjælland og er ved at være færdig med en i Jylland, det er National fokus der er flytterover på ...vedvarende konstruktion hedder den vist,når oversat bedst, Construction Engineering, det er en placering af national fokus på noget permanent indtil man selv flytter den!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Samme spil senere, Juli 1941!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (13.03.2019, 15:37)
tirsdag den 12. marts 2019 kl. 19.19.59 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> tirsdag den 12. marts 2019 kl. 13.35.18 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
>
> Samme spil senere, Juli 1941!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Senere samme spil, slutningen 1943!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (14.03.2019, 03:00)
onsdag den 13. marts 2019 kl. 14.37.53 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> tirsdag den 12. marts 2019 kl. 19.19.59 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
>
> Senere samme spil, slutningen 1943!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Her er sket det at, Hawaii og Hong Kong er faldet til Japanerne, Leningrad til Tyskerne, det er slutningen af 1944!

Det er meget uventet i spillet, eftersom den paraply gjort af luftvåbnet i nord vest Europa og i Nord Tyskland, plus det at sendealt materiel tilEngland via Lend Lease mens jeg har kravlet op af tech træet hurtigstmuligt, har givet de allierede bare lige såden det lille nødvendige overtag for at kunne få fat, men med de resourcer Tyskalnd har erdet muligvis midlertidigt at de allierede har linket op via SønderJylland!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (14.03.2019, 03:30)
torsdag den 14. marts 2019 kl. 02.00.45 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> onsdag den 13. marts 2019 kl. 14.37.53 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
>
> Her er sket det at, Hawaii og Hong Kong er faldet til Japanerne, Leningrad til Tyskerne, det er slutningen af 1944!
> Det er meget uventet i spillet, eftersom den paraply gjort af luftvåbnet i nord vest Europa og i Nord Tyskland, plus det at sendealt materiel til England via Lend Lease mens jeg har kravlet op af tech træet hurtigst muligt, har givet de allierede bare lige såden det lille nødvendige overtag for at kunne få fat, men med de resourcer Tyskalnd har er det muligvis midlertidigt at de allierede har linket op via SønderJylland!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke


Det er værd at påpege at overstående video er efter at der er sket et tilbageskridt et savegame fra 1942/1943 er hentet ind!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret.Ærke
Peter Nicolaysen (14.03.2019, 23:42)
torsdag den 14. marts 2019 kl. 02.30.43 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> torsdag den 14. marts 2019 kl. 02.00.45 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> Det er værd at påpege at overstående video er efter at derer sket et tilbageskridt et savegame fra 1942/1943 er hentet ind!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret.Ærke


Jeg har lige indset hvor fint min nye computer egentlig køre, jeg har lige været på både Netbank og Nordea Investor samtidig med at jeg er i gang med et spil Hearts of Iron IV som køre i baggrunden ogikke nok med det så er jeg ved at hente og installere Company of Heroes som jeg lige har fået fat på i et special tilbud på Steamtil 5 Euro!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (14.03.2019, 23:43)
torsdag den 14. marts 2019 kl. 22.42.16 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> torsdag den 14. marts 2019 kl. 02.30.43 UTC+1 skrev Peter Nicolaysen:
> Jeg har lige indset hvor fint min nye computer egentlig køre, jeg har lige været på både Netbank og Nordea Investor samtidig medat jeg er i gang med et spil Hearts of Iron IV som køre i baggrunden og ikke nok med det så er jeg ved at hente og installere Company of Heroes som jeg lige har fået fat på i et special tilbud på Steam til 5 Euro!
> Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke


II´eren Company of Heroes II!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke

Lignende emner