zui > politik.* > politik.general

peternicolaysen (03.06.2018, 15:11)
Satanister syn på tingene er at Satan skal være et programmeret tortur offer det gør ting til fordel for Satanisterne selv og ingen andre!

Det er en de er bange for, et programmeret tortur offer der er ved at brydefri af programmering, som gør regnvejr,jordskælv og skeløjede!

Når det er at han er ved at bryde fri vil de egentlig helst have at han bliver slået ihjel, ingen må lytte til ham, det er for farligt og det er så den holdning de Sadister har som det i et årti ellermere har skrabet gigantiske formuer sammen ved at han har gjort ting til deres fordel og som har horder af fysisk attraktive programmerede unge mennesker i deres stald alt efter hvor mange de har slået ihjel!

Med ødelæg dig selv installeret mellem ørene på Satan, tror folk han lyver når han siger sandheden, hvis at det er til hans ulempe at de tror at han lyver!

De tror han siger sandheden når han lyver hvis at det er til hans ulempe at de tror han siger sandheden!

Desuden så er der tortur offers løse
omgang med sandheden når de siger hvad som helst for at få ram på de sadister der har torteret dem!

Han er ikke en Sadist, han er ude på at slå Sadisterne ihjel, hvis han var en sadist så har han ikke frontallobes i horn klasse og gør ingen jordskælv eller religiøse mirakler!

Ifølge Sadister ville det løse alle problemer, han kan bare blivesmidt en jomfru hver dag,klippe hendes øre og platter af, komme i sine bukser, falde i søvn og sove indtil næste dag!

I mange århundreder, har sadister torteret folk og ham de er bange for, ved de har tænkt sig at straffe dem, de hader ham egentlig, det gør de altså de laverestående, det er bare sådan!

Sadister vil helst tortere de fysisk attraktive og dem folk respektere og ser op til, resultatet er at ofret eller sadister dør eller ofret bliver programneret, de programmerede og sadister e har gjort en meget effektiv tilsvinings kampagne igennem århundrederne, den er jo gjort af de der fysisk attraktive og vel-respekterede mennesker som der er blevet programmeret af de primitive tumper!

Testosteron, grunden til at mænds hjerner i gennemsnit vejer to til tre hundrede gram mere end kvinders i gennemsnit, det er en hulens masse regnekraft en hel biologisk super computer i sig selv!

Sadister er for underbegavede til at være den dominante i deres forhold til de kvinder de har et forhold til via IK alene, uden dominans, selvtillid, selvsikkerhed er der ingen ordentlig Testosteron produktion, uden testosteron er der Osteoporose og endnu værre forfald af hjernen, af deresunderbevidsthed bliver rumpen som en nødløsning gjort til en sindsyg, en der bliver seksuelt ophidset af at reducere evt. afkoms overlevelses chancer ved at skade den
ene af forældrene!

Når sadisten reducere sit afkom overlevelse chancer ved at skade den ene af forældrene et det ligesom at sindsyge også bestemmer et eller andet, altså er dominant ved at gøre fysisk smerte og skade på en måde der reducere sindsygens eget afkom, og så gørsindsyge Testosteron øger selvtillid, selvsikkerhed undgår Osteoporose, forfald af hjernen og i en ud af en million tilfælde bygger nok hjerne til at holde op med at være en sadist!

Nå men, op af bakke, gigantiske formuer og horder af programmerede fysisk attraktive ung mennesker osv osv...

I blev jo advaret i forvejen!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke, En alfa male sat af livet inden det gik igang Sat af Nicolaysen som jeg selv blev lidt træt af somfireogtyve årig!
peternicolaysen (03.06.2018, 16:33)
De snu enukker var kun kendt for at være snu fordi kun de snu overlevede, når tolv ud af en million overlever at miste bollerne så er de tolv supermennesker,
de eneste enukker folk har talt med er supermennesker, alle de andre er døde!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (03.06.2018, 17:50)
Dengang da jeg som 10-11 årig blev taget i at gøre interne skaderpå mig selv for at sikre at jeg havde en lille tissemand og dermed ville få ikke ødelæggende kvinder i gave og for at redde menneskeheden fra sygdommen aids!

En sygdom som jeg gjorde i omløb da jeg blev 13år gammel, fordi jeg ikke fik fysisk attraktive 16-24årige ikke ødelæggende kvinder i gave, og arten dermed havde fejlet i dens eksistens formål!

Og også... Altså andre ting der med at gøre en flare(coronalmass ejection) tyve, tredieve og halvtreds år ud i fremtiden på den måde der bliver gjort skeløjede i fjernsynet, plus nogle andre holder af Månen ting og sådan!

Altså det er virkelig noget lort, at den forenede videnskabelige lov placeret ud i begyndelsen i ingenting, fejlede!

Det er en masse arbejde jo, og så er
hele universets formål ødelagt af egen kompleksitet men uden den kompleksitet
er det også ødelagt!

Det er meget noget lort, men i ved!
Altså det er så sidste gang, fordi
ellers er det noget sygeligt!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (03.06.2018, 18:14)
Det er derfor at kvinderne skal være
ikke ødelæggende og dybe
(Høj IK/Dyb i Hjernen/Meget Bruteforce regnekraft) ellers kan man ikkelave kunstig fysisk følelse der får hende til at føle at manden har en lang tissemand selvom han ikke har det!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (03.06.2018, 18:25)
Det er virkelig et problem i et land hvor at Dronningen er dummere end en Neger og ikke engang kan gøre mælk på verbal kommando!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (03.06.2018, 21:04)
12gfixeuSjWoQhFogXTh6BZvFjxTgzNPXW

På overstående Bitcoin adresse har jeg mine Bitcoin og det er et godt sted at have dem, lige nu har jeg 0,0 Bitcoin!

Og i den mængde er de ingen Euro og ingen Dkr værd!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (03.06.2018, 21:11)
Det er meget ødelæggende egentlig!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (04.06.2018, 01:29)
Jeg er blevet nødt til at gøre sygelige ting med min Mor og Søster for at få det lidt bedre, det er meget ødelæggende!

Det er selvfølgelig den eneste grund til at de to ikke har givet mig fysisk attraktive ikke ødelæggende kvinder på mellem 16-22år i gave!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (04.06.2018, 11:29)
Hovedtaleren Peter!

Jeg er blevet gjort til en hoved ikke bugtaler(jeg vil hverken det ene eller andet, KBjørnholt gjorde en del ud af at tortere mig til at være en bugtaler!) , smat, ulækkerhed og muskulatur internet forrest i kraniet og ved ørene, er i brug af udtalelsen:
"Forstærk lydende fra dit hoved"

Fortolket, forstået og forsøgt udført af den originale svinestreg

"Forstå alting på en måde der er grim for dig selv, Gøralting på en måde der er grim for dig selv, ødelæg digselv, osv osv.... resten af den originale svinestreg"

Det var et rent tilfælde af jeg fik gjort en lydoptagelse af hovedtaleriet, med indbrud til den del af hjernen der analysere synsindtryk,lugt,smag,fysisk følelse og lyd!

Det var DJ Ævl's udtalelse om at forstærke lydende fra mit hoved,der gjorde hovedtaleriet!

Jeg har noget NatriumKlorid til at fjerne smat og ulækkerhed, men i ved... En gang en hovedtaler altid en hovedtaler!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (04.06.2018, 15:50)
Det er første gang i mit liv at det er lykkedes mig at få kvindertil at røre ved min tissemand, det var her da det lykkedes mig at få min mor og søster til at gøre det her den anden dag, jeg havde ellers givet op!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (04.06.2018, 18:03)
Det er noget pjat at de ikke kan holde til det i den alder!

Hvis man ikke knepper dem mere end fire gange om dagen hver, går det fint, også selvom at de får sorte rande under øjne med det samme!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (04.06.2018, 20:41)
Jeg er blevet mindre Deprimeret også!

Det er ligesom at arten har gjort det mest umulige at gøre noget sygt ud af at blev ophøjet til en avanceret skabning, med tilladelse fra universet som helhed til at køre med kvanten som art!

Altid aben har brudt igennem ødelæg i sygelig p-reaching, præsteret og leveret ved min hoveddør, hoveddøren
til mit anti-depressions anlæg, HimLeNicolaysen, de der fysisk attraktive kvinder i den føde dygtige alder på under fireogtyve år i alder, bundet i hjernen til ikke at ødelægge jeg Peter ifølge
min egen definition af hvad der er ødelæggende for jeg Peter!

Brudt igennem og leveret til jeg Hjørneringen mine EngLe at rumstere
rundt på!

En ring på hjernen, en ring på hjørnen, kvante mekanisk af tortur, den eneste ægte hjørnering, Enhjørningen som er jeg!

Den største tyr i universet med mine horn snurret rundt om sig selv, stadigvæk og altid, de eneste frontallobes stærke nok til at holdestyr på, en kvante mekanisk aktiv brainstem og samtidig grave sig igennem en singularitet!

Peter Nicolaysen(Tyrens Stjernetegn)
Deprimeret,Ærke

altid aben er for altid udelukket fra at køre med kvanten og udelukketfra at blive anset for at være en avanceret livsform for altid!

Fordi den er altid aben!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (04.06.2018, 20:58)
Jeg har så aldrig kneppet nogen før heller aldrig min Mor og Søster!

Det nærmeste jeg er kommet er at have en veninde som sytten årig der havde et hul på størrelse med en voksen mands lår, det tæller ikke rigtig med, der kan ikke foregå noget knepperi egentlig!

Jeg har så brugt hele mit liv på at planlægge det og fantasere om det, min Mor og Søster har aldrig været med i mine planer!

Jeg er blevet mindre Deprimeret, om ikke andet!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (04.06.2018, 21:41)
Jeg bliver nødt til at købe en Pizza og en Flødehavarti på mit Dankort inden de lukker om nitten minutter!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (04.06.2018, 22:33)
For første gang nogensinde idag
04/06-2018 har et menneske der ikke er værdiløst,defekt på arvemassen,ubegavet og uden betydning drukket Kefir, som er en genial phosfor fri Kærnemælk agtig tingest, ihvertfald ifølge skriblerierpå kartonen!

Jeg bruger den, halvdelen af den til Proteindrik!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke

Lignende emner