zui > politik.* > politik.general

Kall, Mogens (20.09.2012, 02:26)
"Kall, Mogens" <Jesus.loves.you.et> skrev ...

Newsgroups:
News:dk.livssyn.kristendom
News:dk.videnskab.psykologi
News:no.kultur.folklore.ufo
Sent: Thursday, September 20, 2012, CET 02:15, GMT 00:15
Subject: Re: Translation to english + more Jesus-news -
Was: Jesus-break ...
overføring
14674 news:505a601a$0$286$14726298



[..]
> ***Nu*** går det altså løs, gutter !!!
> Frem med cameraerne !!!
> 14674


Jeg troede missionen var slut, men så kom der et nyt break:

(Denne gang kan det godt tænkes, at der er tale om engle eller med
et moderne ord udenjordiske skabninger fx. ET, Aliens:)
CET 02:20
- "Open for fire."

CET 02:20
- "We take over now"

CET 02:21
- "Report it."

Yes, Sir!

14675
Kall, Mogens (20.09.2012, 02:48)
"Kall, Mogens" <Jesus.loves.you.et> skrev ...

Newsgroups:
News:dk.livssyn.kristendom
News:dk.politik
News:dk.videnskab.psykologi
News:no.kultur.folklore.ufo
Sent: Thursday, September 20, 2012, CET 02:26, GMT 00:26
Subject: Open for fire -
Re: Translation to english + more Jesus-news -
Was: Jesus-break ...
overføring
14675 news:505a62b5$0$291$14726298




[..]
> - "Report it."
> Yes, Sir!
> 14675


CET 02:35
- "Alter"

02:35
- Hvor jeg"

02:35
- "døde"

02:36
- "i dit sted"

02:36
- "Min søn"

Hvem er det, du taler til ?

02:38
- "Regeringsbygning"

02:38
- "Statsoverhoved"

02:39
- "beder"

-

02:39
- "På mine vegne"

02:40
- "skal du"

02:40
- "Underrette dem"

02:40
- "om kommende (dom)"

02:40
- "hvis ikke (de omvender sig)

02:41:3x
- "fra deres ondskab

02:41:04, minus 0:00:04
- "Falder om"

CET 02:41:11, minus 0:00:04
real time
CET 02:41:07
GMT 00:41:07
- "Nu."

14676
Lignende emner