zui > politik.* > politik.general

Peter Nicolaysen (06.10.2018, 00:23)
Kvinder der sidder og gør løgnehistorier i hovedet på dem selv og andre der
indeholder at hun føler at hun har
større værdi når hun gør fysisk skade på
andre, altså hun lyver, det hendes underbevidsthed syntes er at det øger sandsynligheden for at en mand bliver nødt til at bestemme over hende og kneppe hende inden hun gør for stor skade på samfundet til det kan overleve!

Altså jeg er den mest magtfulde mand der nogensinde kommer til at eksistere i det her univers, og jeg gider sku ikke når
hun er grim eller over femogtyve år gammel som betyder at hun er grim,hun kan få en sut og stoppe i sit hul!

Det er den del der ikke er forklaret af at hvis mænd myrder hinanden, så i det store hele, så dør de svagelige dumme og de stærke, magtfulde begavede er dem der gør kvinderne gravide, altså de får hårde brystvorter af at se mænd myrde hinanden i et slagsmål feks. Eller boksering!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (06.10.2018, 10:50)
Det jeg mener er der udsigt til en afstemning om en grundlovs ændring der gør det til et lovkrav at den Psykopat Sadistiske halvdel af befolkningen altid skal føres i......Programmering!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (06.10.2018, 12:59)
Det er værd at påpege at jeg var vokal modstander af programmering af kvinder inden jeg blev udsat for den forbrydelse jeg blev udsat for!

Jeg var lige ved at glemme at nævne det, men jeg husker KBjørnholt og DJ Ævls udtalelser om at vågne mig op om først ti år og derefter elleve år og give mig skylden for alt det lort de hargået
og lavet, ordret!

Der er mange grunde til at jeg ikke er modstander af, altså, jeg er modstander af at andre end jeg har ikke ødelæggende kvinder, bundeti hjerne til ikke at gøre mig ødelagt, jeg er den eneste der haren grund til at have dem pga. Møgaben KBjørnholt, ellers manipulere jeg dem simpelthen til at gøre mig ødelagt uden at være bevidst om det!

Det virker bare som at sandsynligheden for at jeg har sådan nogen er større, hvis andre også har sådan nogen, som det er nu, så har alle dem der ikke burde have dem sådan nogen!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (06.10.2018, 13:14)
Der er snart næsten mulighed for renden rundt og gøren ting, noget der ikke har været siden den forbrydelse jeg har været udsat for, med den form for programmering og forgiftning i mere end atten år,
samtidig så er muligheden der alligevel ikke pga. min alder!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Lignende emner