zui > politik.* > politik.general

Bjarne (01.01.1970, 02:00)
Man ved jo ateister ingen logisk sans har, da de lige meget hvor
mange utvetydige beviser for skabelsen der bliver fremlagt for
dem, vil de ikke godtage dem selv om de både er logisk og
videnskabelig samt arkæologisk bevist.

Derimod mener de der er logik i at ingen kan springe i luften.
Det er aldrig set.
At livet kan opstå spontant.
Er heller aldrig set.
At et dyr kan føde dyr af en helt anden slags.
Det er heller aldrig set ske.

Alt det ateister tror på og som de mener er logisk er ting der
aldrig er blevet observeret eller set.

Alt det vi ser overalt og til alle tider, benægter de.

Hvis noget er skabt er der en skaber bag.
Er logik for normale mennesker men ikke for ateister de mener det
er mere logisk at alting skaber sig selv ud af ingenting.

Det er selvfølgelig heller aldrig set ske.

Mit store spørgsmål er derfor.
Hvad er det for en sindssygdom der kan gøre normale mennesker til
ateister?

Er der nogen der har en ide eller et bud på dette?
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
Jørgen Farum Jensen <farumjensen> Wrote in message:
> Den 15-05-2019 kl. 18:14 skrev Bjarne:> Man ved jo ateister ingen logisk sans har, da de lige meget hvor> mange utvetydige beviser for skabelsen der bliver fremlagt for> dem, vil de ikke godtage dem selv om de både er logisk og> videnskabelig samt arkæologisk bevist.> > Derimod mener de der er logik i at ingen kan springe i luften.> Det er aldrig set.> At livet kan opstå spontant.> Er heller aldrig set.> At et dyr kan føde dyr af en helt anden slags.> Det er heller aldrig set ske.> > Alt det ateister tror på og som de mener er logisk er ting der> aldrig er blevet observeret eller set.> > Alt det vi ser overalt og til alle tider, benægter de.> > Hvis noget er skabt er der en skaber bag.> Er logik for normale mennesker men ikke for ateister de mener det> er mere logisk at alting skaber sig selv ud af ingenting.> > Det er selvfølgelig heller aldrig set ske.> > Mit store spørgsmål er derfor.> Hvad er det for en sindssygdom der kan gøre normale mennesker til> ateister?Klogskab.-- Jørgen Farum Jensen"Den rationelle person ved uden at være sikker.Den snæversynede person er sikker uden at vide."


Mener du kogalskab?
For klogskab kan det da aldrig være.

Og beklager indlægget skulle havde været sendt til kristendom gruppen.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"S.A.Thomsen" <s_a_thomsen> Wrote in message:
> On Fri, 17 May 2019 20:00:03 +0200 (GMT+02:00), Bjarne wrote:>> Nu er jeg ikke så skrap i bibelstudier, men blev universet (ifølge biblen)>> ikke skabt ud af ingenting.? ;-)> > NejHvad blev det så skabt af, der der jo i starten var INTET.??? ;-)---Denne mail er kontrolleret for vira af AVG.


Af gud oh han har altid været der.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"Ejvind Kruse" <hejwin> Wrote in message:
> S.A.Thomsen wrote:> On Fri, 17 May 2019 09:48:22 +0200, Ejvind Kruse wrote:>>> S.A.Thomsen wrote:>>> On Thu, 16 May 2019 14:38:57 +0200, Lyrik wrote:>>>>>>> Førsteårsagen må nødvendigvis have været evig eksisterende. Det er logik>>>> for burhøns.>>>>>> ELLER opstået udaf ingenting. ;-)>>>> Det siger Bjarne at det kan ikke lade sig gøre?>> Nu er jeg ikke så skrap i bibelstudier, men blev universet (ifølge biblen)> ikke skabt ud af ingenting.? ;-)Jøderne er de klogeste efter min opfattelse:"Den jødiske lærde, Filo af Alexandria fra det 1. århundrede, skrev,at det ville være en fejltagelse at mene, at verden blev skabt på seksdage eller over nogen som helst afgrænset tidsperiode."-- Ejvind Kruse


Det tror alle ateister jo.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"S.A.Thomsen" <s_a_thomsen> Wrote in message:
> On Wed, 15 May 2019 18:14:12 +0200 (GMT+02:00), Bjarne wrote:> Man ved jo ateister ingen logisk sans har,Og allerede i første sætningen hopper kæden af for dig, og du kommer med enlatterlig og 100% forkert påstand. :-(> da de lige meget hvor> mange utvetydige beviser for skabelsen der bliver fremlagt for> dem,Der er INGEN beviser fremlagt for de religiøses "skabelsesberetning". :-(> vil de ikke godtage dem selv om de både er logisk og> videnskabelig samt arkæologisk bevist. Det er jo det pure nonsens du kommer med. :-(> Derimod mener de der er logik i at ingen kan springe i luften. Da mindst lige så meget logik, som at en fantasi-gud skabte hele universetpå 7 dage. ;-)> Det er aldrig set. Det er din fantasi-gud heller ikke. > At livet kan opstå spontant. > Er heller aldrig set. Det er videnskabeligt bevist at grundstenen til liv KAN opstå spontant. ;-)> At et dyr kan føde dyr af en helt anden slags. > Det er heller aldrig set ske. Det er der masser beviser på... Muldyr, zorse, zonkey m.m.> Alt det ateister tror på og som de mener er logisk er ting der> aldrig er blevet observeret eller set. Religiøse tror jo selv på noget der ALDRIG er observeret eller set. ;-)> Alt det vi ser overalt og til alle tider, benægter de. Nej, det er de religiøse der gør det. :-P> Hvis noget er skabt er der en skaber bag. Det er da en udokumenteret og vanvittig påstand. :-(> Er logik for normale mennesker men ikke for ateister de mener det> er mere logisk at alting skaber sig selv ud af ingenting.Det er IKKE logik at opfinde fantasi-guder, bare fordi man ikke evner atforklare alting. :-(> Det er selvfølgelig heller aldrig set ske. Hvorfor påstår de religiøse det så.??? :-(> Mit store spørgsmål er derfor. Det spørgsmål må da være: "Hvorfor fatter jeg intet.?". :-D> Hvad er det for en sindssygdom der kan gøre normale mennesker til> ateister? Den hedder: Intelligens og logisk tankevirksomhed. :-D> Er der nogen der har en ide eller et bud på dette?ROTFLMAO... Det er sgu morsomt at blive kaldt dum, af en klinisk idiot. :-D---Denne mail er kontrolleret for vira af AVG.


Et fint indlæg der helt og aldeles bekræfter min teori om
ateisterne mangel på logisk tænkning.

Samt et indlæg der viser deres blindhed over for virkeligheden.
Utrolig så tit og præcis de selv bekræfter at deres mærkelige
religion er det rene fup og svindel.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"Ejvind Kruse" <hejwin> Wrote in message:
> Vidal wrote:> Den 18-05-2019 kl. 18:01 skrev S.A.Thomsen:>>> ALLE mennesker er ateister når de bliver født. Religion bliver de>> indoktrineret til.>> Du tager fejl, der har tilsyneladende aldrig eksisteret> en civilisation uden (en) religion.>> ved et spædbarn da ikke en skid om?-- Ejvind Kruse


Alle mennesker vil fra fødslen søge gud det er simpelthen
programmet i generne.

Og det er en del af overlevelses instinktet.
Ingen kan nemlig overleve uden guds velvilje.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"S.A.Thomsen" <s_a_thomsen> Wrote in message:
> On Sun, 19 May 2019 13:05:45 +0200, Vidal wrote:> Den 18-05-2019 kl. 18:01 skrev S.A.Thomsen:> >> ALLE mennesker er ateister når de bliver født. Religion bliver de>> indoktrineret til.> > Du tager fejl, der har tilsyneladende aldrig eksisteret> en civilisation uden (en) religion.Hvad var der ved "ALLE mennesker er ateister når de bliver født. Religionbliver de indoktrineret til" som du ikke forstod.? :-(> børnene er blevet indoktrineret til at tro på. :-(---Denne mail er kontrolleret for vira af AVG.


Det er ikke noget at forstå da det jo er løgn.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"S.A.Thomsen" <s_a_thomsen> Wrote in message:
> On Mon, 20 May 2019 18:33:30 +0200 (GMT+02:00), Bjarne wrote:>> Børnene er blevet indoktrineret til at tro på religion. :-(> > Det er ikke noget at forstå da det jo er løgn.Nej, hvis det var tilfældet, så ville der jo ikke være nogen ateister. ;-)Mine forældre log mig selv bestemme om jeg ville tro på guder eller ladevære, og logikken sagde mig, at der ikke eksisterer guder. :-P---Denne mail er kontrolleret for vira af AVG.


Er det da mere logisk for dig at ingenting eksplodere og bliver
til alting?

Eller at verdens mest komplicerede kode har programmeret sig selv.?

Hvis du mener det har du ikke nogen logisk sans.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"S.A.Thomsen" <s_a_thomsen> Wrote in message:
> On Tue, 21 May 2019 13:59:10 +0200, Vidal wrote:> Den 21-05-2019 kl. 12:14 skrev S.A.Thomsen:>>> Hvem siger at universet ikke har eksisteret ALTID.;-)> > Det er der rigtig mange der siger.Who cares. :-(>>> Eller at verdens mest komplicerede kode har programmeret sig selv.?>> Som sædvanligt har du ikke fattet en brik om hvad UDVIKLING er for en>> størrelse.:-(>> >>> Hvis du mener det har du ikke nogen logisk sans.>> Økseskaft.?:-(>> >> Der er da ingen logik i at en "gud" skulle have skabt alting udfra>> ingenting, og som stadig er et stort kaos.:-P>> >> Hvis "gud" var så alvidende og magtfuld som de religiøse påstår, så er han>> da den ringeste til sit job man kan forestille sig.;-)> > Det er jo fordi, nu vil Gud slippe af med ateisterne. Det bliver> nok lidt kaotisk.Det ævl giver endnu mindre mening. :-(Det er jo de religiøse der bliver slagtet i hundredetusindvis og IKKEateisterne. ;-)---Denne mail er kontrolleret for vira af AVG.


Kender du da nogle ateister der er udødelige?
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"S.A.Thomsen" <s_a_thomsen> Wrote in message:
> On Tue, 21 May 2019 07:28:30 +0200, Lyrik wrote:> Den 21-05-2019 kl. 07:16 skrev Ejvind Kruse:>> Lyrik wrote:>>> Den 20-05-2019 kl. 19:54 skrev S.A.Thomsen:>>>>>>> Mine forældre log mig selv bestemme om jeg ville tro på guder eller lade>>>> være, og logikken sagde mig, at der ikke eksisterer guder. :-P>>> ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,>>>>>> Eller Forældre!>>> At der findes forældre er garant for at der findes Guder.>> >> Så du mener at man skal betragte sine forældre som guder?>> > ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,> > Det var da en mærkelig bagvendt konklusion. En bedre var at ethvert > menneske har en Far og alle faderforhold kommer fra den store ultimative > far.> Et menneske kommer nemlig ikke fra sig selv eller fra ingenting. det har > et faderligt(Forældreligt) ophav.> > jensHvordan vil du så forklare de tidligere versioner af "mennesket".? ;-) mail er kontrolleret for vira af AVG.


Hvordan forklarer man løgne uden at komme med flere løgne.?
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
Jørgen Farum Jensen <farumjensen> Wrote in message:
> Den 21-05-2019 kl. 12:17 skrev S.A.Thomsen:> On Tue, 21 May 2019 06:41:50 +0200, Lyrik wrote:> >> Den 20-05-2019 kl. 19:54 skrev S.A.Thomsen:>>>>> Mine forældre log mig selv bestemme om jeg ville tro på guder eller lade>>> være, og logikken sagde mig, at der ikke eksisterer guder. :-P>>>> Eller Forældre!>> At der findes forældre er garant for at der findes Guder.> > A' hva' for en fisk.???> > At der findes forældre er da ikke bevis for andet end at livet udvikler> sig. :-P>Ja, og en gang var vi faktisk en fisk.> ---> Denne mail er kontrolleret for vira af AVG.> http://www.avg.com> -- Jørgen Farum Jensen"Den rationelle person ved uden at være sikker.Den snæversynede person er sikker uden at vide."


Det må jo være din egen familie du mener er en slags fisk.
Men er torskebestanden ikke også på retur lige som ateisterne.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"S.A.Thomsen" <s_a_thomsen> Wrote in message:
> On Wed, 22 May 2019 07:51:28 +0200, Vidal wrote:>>>> Hvem siger at universet ikke har eksisteret ALTID.;-)>>>>>> Det er der rigtig mange der siger.>> >> Who cares. :-(> > De fleste:> > fangede overhovedet ikke pointen. :-(I religiøse påstår jo at jeres himmelnisse har skabt universet, og at demder påstår at universet er skabi i et Big Bang, ikke kan bevise det ogderfor er forkert på den. ;-)Og nu bruger i så påstanden om Big Bang som "argument" imod at universetskulle have eksisteret altid. :-DErgo er en påstand om at universet har eksisteret ALTID, da mindst lige såtroværdig, som at en himmelnisse skulle have eksisteret altid. ;-)---Denne mail er kontrolleret for vira af AVG.


Du er da vist den eneste der der tror på himmelnisser.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"S.A.Thomsen" <s_a_thomsen> Wrote in message:
> On Wed, 22 May 2019 00:13:31 +0200 (GMT+02:00), Bjarne wrote:>> Hvordan vil du så forklare de tidligere versioner af "mennesket".? ;-)>> https://da.wikipedia.org/wiki/Neandertaler>> https://da.wikipedia.org/wiki/Abemennesker> > Hvordan forklarer man løgne uden at komme med flere løgne.?Hvilke løgne snakker du om.? ---Denne mail er kontrolleret for vira af AVG.


Den løgn du lige forsøgte at sælge.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
Jørgen Farum Jensen <farumjensen> Wrote in message:
> Den 22-05-2019 kl. 00:16 skrev Bjarne:> Jørgen Farum Jensen <farumjensen> Wrote in message:>> Den 21-05-2019 kl. 12:17 skrev S.A.Thomsen:> On Tue, 21 May 2019 06:41:50 +0200, Lyrik wrote:> >> Den 20-05-2019 kl. 19:54 skrev S.A.Thomsen:>>>>> Mine forældre log mig selv bestemme om jeg ville tro på guder eller lade>>> være, og logikken sagde mig, at der ikke eksisterer guder. :-P>>>> Eller Forældre!>> At der findes forældre er garant for at der findes Guder.> > A' hva' for en fisk.???> > At der findes forældre er da ikke bevis for andet end at livet udvikler> sig. :-P>Ja, og en gang var vi faktisk en fisk.> ---> Denne mail er kontrolleret for vira af AVG.> http://www.avg.com> -- Jørgen Farum Jensen"Den rationelle person ved uden at være sikker.Den snæversynede person er sikker uden at vide."> > > Det må jo være din egen familie du mener er en slags fisk.> Men er torskebestanden ikke også på retur lige som ateisterne.> Jeg tror ikke du er så dum,som du giver udtryk for.Eller er det bare uvidenhed?-- Jørgen Farum Jensen"Den rationelle person ved uden at være sikker.Den snæversynede person er sikker uden at vide."


Nej den er god nok.
Jeg er skam meget dum.
Bjarne (01.01.1970, 02:00)
"S.A.Thomsen" <s_a_thomsen> Wrote in message:
> On Wed, 22 May 2019 20:09:09 +0200 (GMT+02:00), Bjarne wrote:> Du er da vist den eneste der der tror på himmelnisser.Dit nonsens er jo rablende sindsygt. :-(Jeg tror jo netop IKKE på himmelnisser. :-PHverken DIN, eller nogen som helst andres. :-P---Denne mail er kontrolleret for vira af AVG.


Du er da den eneste der har påstået at de findes.
Du påstår endda at du kender nogen der har himmelnisser.

Lignende emner