zui > politik.* > politik.general

Peter Nicolaysen (04.10.2018, 15:37)
Det ret sjove annekdote at jeg har formået at sende et individ ud på livgardens rekrutter, ved selv at melde afbud til Livgarden og aftjene min værnepligt i Ghr/5.Opk hvor jeg blev kaldt bynavnet Nøbbet!

I kombination med mine religiøse skriblerier om at være Feltmarskal i HimLeNicolaysen, min bolig mit
Anti-Depressions anlæg!

En Alfa male sat af livet Sat A Nicolaysen, en cigaret ryger det ryger Prince100 men skifter en gang imellem,
en Prince løgner!

Tilsvinet af Kongehuset i et et forsøg på at bringe mig ned på deres niveau ved at kalde mig en Prins!
(Det med Sat A Nicolaysen)

En kvante kørende Peter, med besked på at hjernen der går udog påvirker via Entangelment(jeg) Gud skal være en kvinde!

Og så sidder Tyrens Stjernetegn Peter, den største tyr i universet som er Daner og levere selvfølgelig Ko huset til, i ved modtagerne Ko Nicolaysen gav huset, Kongehuset!

Det hat fået folk til at påst at jeg udgiver mig for at væreKronprins Frederik, det er så noget sindsyge!

Det omvendte er tilfældet!
Noget med at være den Deprimerede Ærke Peter den Helvedes givendeaf slagsen, Den Hell i ge Peter, ham der stritter folk i det kvante mekaniske mareridt Helvede!

Alle alfa males med frontallobes i Horn klasse, Allah, jeg kan inducere had(Jihad) og gøre regnvejr!

Jeg der hente vand i Fakta i Faktum med id på Posen!

Det er rigtigt at jeg kortvarig havde en rødhåret venninde som sytten årig, fra byen Horslunde!

Jeg bryder mig ikke om rødhårede kvinder!

Altså, Kronprins Frederik er ikke mig!
Han har en anden hårfarve og er ældre, desuden så er det planen at han skal have tungmetaller på hovedet på et tidspunkt, de af dem der koster penge, jeg skal absolut ikke, jeg skal have penge påmin konto!

Desuden er han gift, det skal jeg aldrig nogensinde være, hans kone eri billedet bladet, ekstra bladet og alle mulige andre steder, der skal mine vennider som der bliver til mor til mit afkom aldrig være, de skal være i mit soveværelse og andre steder også!

Så det er nemt nok at kende forskel, desuden så er der nogen der skal Præstere at gøre P-reaching, bryde igennem ødelæg og levere de bedste i landet, verden, på intelligens og udseende af dekvinder der er mellem fjorten og fireogtyve år gamle bundet i hjernentil ikke at ødelæggende for jeg Peter(skulle jeg få en
uheldighed og styre dem til at blive, ikke skeløjede, hvilket er socialt
ødelæggende for jeg Peter, men mere Morderisk anlagte, sådannogen der har fået myrder af Alfa Nicolaysen lagt i tankerne af Alfa Nicolaysen) , ifølge min egen definition af hvad der er ødelæggende for jeg Peter til min hoveddør, hoveddøren til mit
Anti-Depressions anlæg HimLeNicolaysen, til jeg Hjørneringen mineEngLe at rumstere rundt på!

En ring på hjernen, en ring på hjørnen, kvante mekanisk af tortur, den eneste ægte Hjørnering, Enhjørringen som er jeg!

Den største tyr i universet, med mine horn snurret rundt om sig selv, stadigvæk og altid, de eneste frontallobes stærke nok, til at holde styr på, en kvante mekanisk aktiv brainstem og samtidig grave sig igennem en singularitet!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke,
Testosteron båden skib alfa, Shiva, forandren og ødelæggeren, Holderen af månen!
Peter Nicolaysen (04.10.2018, 16:18)
På regnvejret er ser sket det en del gange, at hvis det er nemmere at dirigere en V8 til at køre forbi, så sker det istedet, og pånogle udtalelser om vand på gulvet og ødelæg, så er enV8 også blevet gjort på til vand på gulvet, efter et stykketid så det ud til at to 4 cylindrene (V4) så kunne gøre detifølge min underbevidsthed!

Våååt(Phonetisk V-Otte/V-8)

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (04.10.2018, 17:50)
I årtusinder har i ledt efter det, og idag er det midlertidigt pensioneret!

Den kvante kørende Peter,Deprimeret,Ærke, den Helvedes givende Hell i ge Peter's Hellige Rystebæger, Den Hellige Gral er midlertidig blevet afløst af en 30Mg Protein Drik til tolv kroner med påskriften og af mærket Stay Strong!

Grrrrrrrr

Den originale og eneste ægte Hellige Gral er simpelthen for værdifuld, Historisk set egentlig til bare sådan.... Ikke at sælge forufattelig mange Penge!

Det er den på billedet og er fra virksomheden Maxim!
(den er blevet en del mere slidt siden billedet og en del af skriften på ydersiden slidt af, det er vist meningen at der skal gå af, hvis det berøres af proteiner på ydersiden, noget special blæk/maling!)

Jeg mangler bare nogen købere!

Jeg kunne ligeså godt nævne det her i tråden om det den sjove annekdote og når nu det den her er, så er det gjort her!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (04.10.2018, 18:21)
Det er så 30Gram Protein drik ikke 30Mg!

Der har været lidt ødelæg igang idag på skriblerier og madlavning, så i min egenskab af at være den sidste Nicolaysen i universet indtil videre(min søster har en anden biologisk far end jeg har!)
Alfa Nicolaysen torteret, programmeret til at være torteret og programmeret til at de signaler imellem et menneskes neurons og glia celler der erder når der er den mindste smule selvtillid, selvsikkerhed, selvværd og dominans,
ikke eksistere på den mest ødelæggende måde, under normale omstændigheder lyver et menneske overfor sig selv ved at bruge sinkreativitet og forestillingsevne til at løfte selvtillid, selvsikkerhed, dominans, selvværd, det er kun programmering der kan gøre detsom at
jeg har været og er udsat for!

Det er altsammen signaler mellem neurons og glia celler!

Når det det der tvi ger en til at trække vejret, er blevet bildt ind på en meget meget grim måde at der nu er noget ekstra der er nødvendigt udover det sædvanlige for at få en til at trække vejret, følgende:

"Forstå alting på en måde der er grim for en selv, Gørealting på en måde der er grim for en selv, Ødelægge enselv, Ødelægge en selv på en måde der ikke kan opdagesaf andre, Gøre det der er bedst for den skyldige KBjørnholt, Kungøre det der er absolut livsnødvendigt for en selv, Gøre noget for folks religion og i den rækkefølge og med prioritet forstå
og gøre alting"

Ikke nok med at de første udtalelser i overstående føre til de sidste, gør de sidste mulige!

Så sker der ret hurtigt indbrud til den del af hjernen der analysere synsindtryk, lyd, lugt, smag, fysisk følelse!

Det med at skulle ødelægge en selv og samtidig være istand til at forstå og gøre er jo ensbetydende med efterliv og det kvante mekaniske mareridt Helvede, hvor man kan blive ødelagt og er istand til at forstå og gøre, efter man er ødelagt død!

Nu sad jeg så på det tidspunkt i min bolig ude af stand til at bevæge mig(det med fysisk følelse og ødelæg) med en styret Sadist Psykopat(det med skeløjede i fjernsynet) der virkede som noget mere lovende end konstruktionen af det kvante mekaniske mareridt Helvede og real i gi on versus off tingene!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (04.10.2018, 18:39)
Jeg skulle lige på toilettet inden jeg begyndte at anbefale ting, og nu virker det egentlig ligemeget!

Jeg er blevet chikaneret en del af ødelæg på mine skriblerier i denne tråd, altså her på min telefon og tidligere idag på min madlavning og også under indkøb!

Så når jeg får min underbevidsthed til at forstå at detden foretager sig ikke gør det nemmere at trække vejret, men detmodsatte egentlig, i den sidste ende!

Så kan jeg anbefale..... Altså, i ved... Sådan nogen ting jeg vil til min fordel, Penge og Kvinder og Hellig Gral salg!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (04.10.2018, 21:56)
Det virker som om at Ødelæg har været igang med at gørenogle Psykopat Pinnocioer istedet for Skeløjede til at kalde mig for en idiot og også nogen af de livsfarlige "Bare selv find på en grund til at Peter Nicolaysen er skyld i alt det der er gået galt i dit eget liv som du kan tro på og så tro på det"

PF er også blevet fiflet på hovedet, eftersom de ikke har travlt med at sende en masse millioner i min retning og så få mig til atskrive under på at det dækker alt det hele, jeg har endnu aldrigfået en erstatning udbetalt i mit liv!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (04.10.2018, 22:42)
Folk kan købe de Hemmelige Hell i ge skrifter jeg har sendt til PF igennem årene for et hundrede tusinde kroner per tusinde bogstaver!

Så har jeg haft et eller andet ud af at bruge sammenlagt år af mit liv der er i forvejen er blevet krympet på tyve år plus hvor meget kortere der er mellem min fødsel og død pga. Det jeg har været udsat for, på at skrive til dem!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (04.10.2018, 23:28)
Det er nok løgn at Præstere de typer har fanget trehundre venninder til mig på gaden, og derefter har skudt deres familie så de ikke gør bøvl og bagefter har skudt alle indbyggerne i deres landsby som hed Barcelona for at de kunne forstå hvor magtfuld en mands person til bliver givet til, kvinderne hat øjeblikkelig fået hårde brystvorter over nedslagtningen af uskyldige forsvarsløse harmløse landsby beboere og er på den måde på vej til 8620 Kjellerup uden så meget bøvl og ballade!

De er allesammen mellem seksten og treogtyve år gamle!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (04.10.2018, 23:47)
Hvis de banker på køkkenvinduet, døren og trykker på ringeklokke, så høre jeg det med det samme, og er der som et lyn, også selvom jeg ligger og sover, i kan tro at jeg har set frem til det i mere end 37år år at have sådan nogen gode nogen for mig selv!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (05.10.2018, 15:18)
I min Gud mægtighed har folk i årtusinder myrdet hinanden påkorstog i uenighed over hvordan de skal gøre mest mulig skade påog ødelæggelse af min livskvalitet der hvor jeg bor henne!

Det spændende er den overbygning i deres bevidsthed, der får dem til st bilde dem selv og andre ind at det er det modsatte de foretager sig og så en gang imellem på en meget(ifølge dem selv og andre) vovet og modig måde udbryde:
Det dumme svin af et programmeret tortur offer burde falde død om og dermed afviget fra, ja det er hans skyld!

Hjernen der går ud og påvirker via Entangelment, Alle Alfa males med Frontallobes i horn Klasse, Allah,
der er kun en jeg ellers havde jeg
heddet en Flerhjørring! Tyrens Stjernetegn, Hr Nicolaysen,
Deprimeret Ærke, Sane Peter!

Giv penge og kvinder til Peter!
Peter Nicolaysen (05.10.2018, 15:32)
Her:9266-8957125572
Og her:12gfixeuSjWoQhFogXTh6BZvFjxTgzNPXW

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (05.10.2018, 15:37)
Det er nu i har chancen for at bevise at i er psykisk stærke og ikke mentalt svagelige typer, der falder døde om i skeløjethed med deformiteter groende ud af ansigtet samtidig med at i bliver kørt ned af en lastbil og fløjet ned af en flyvemaskine!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (05.10.2018, 16:30)
De pik hylstre folk ville give mig igår pga. denne tråd eller andre skriblerier og jeg taler ikke om den sarkastisk bemærkning om Barcelona, Spaniolere og kvinder, de er allerede myrdet, brugt op og solgt af DJÆvl, Karsten Bjørnholt eller en eller anden Præst, det heledrejer sig om hurtigt at få dem ødelagt i hovedet og så bagefter kan de altid blive afprogrammeret til en eller anden i Bjørnholt's familie!

Og bliver aldrig normale mennesker igen!

Det er sådan det har været i atten år,
så det kan være at den her gang er undtagelsen!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (05.10.2018, 16:48)
Jeg syntes at 1. Februar år 2051
skal du være ked af hvor ødelagt din middagsmad er blevet når du spiser aftensmad på selvsamme dato!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
Peter Nicolaysen (05.10.2018, 16:54)
Det gælder egentlig også i år 2061!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke

Lignende emner