zui > politik.* > politik.general

Steen Hjortsoe (09.07.2018, 23:26)


Jeg har spurgt Architects and Engineers for 9/11 Truth, hvorfor familierne til ofrene for mordene på 180+ mennesker i Pentagon ikke har krav på en tilsvarende undersøgelse og venter spændt på svaret.

Steen Hjortsø
Steen Hjortsoe (10.07.2018, 19:10)
On Monday, July 9, 2018 at 11:26:43 PM UTC+2, Steen Hjortsoe wrote:
>
> Jeg har spurgt Architects and Engineers for 9/11 Truth, hvorfor familierne til ofrene for mordene på 180+ mennesker i Pentagon ikke har krav på en tilsvarende undersøgelse og venter spændt på svaret.
> Steen Hjortsø


Måske vil den amerikanske stat vurdere, at en sådan undersøgelse er ubekvem for staten og derefter udbetale en bestikkelsessum til ofrenes familier for at få dem til at holde kæft, ligesom den danske stat gjorde med Finn Nørgård's og Dan Uzan's familier efter den 14. februar 2015 ?
peternicolaysen (12.07.2018, 02:05)
De skal alle sammen fandme i stolen både Karsten Bjørnholt, BodilEgeberg og
DJ Ævl også!

Så kan de sidde der og bære al ked Alfa for det de fandme har gjort!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (12.07.2018, 02:11)
De skal alle sammen fandme i stolen både Karsten Bjørnholt,Bodil Egeberg og
DJ Ævl også! !

Så kan de sidde der og være al ked Alfa for det de fandme har gjort!!

Og prøv lige og se hvor svinet at ødelæg er, hvor mange år har jeg siddet og skrevet om al ked Alfa, den originale svinestreg og det at være gjort til at gøre mig selv ødelagt og gøre det der er bedst for KBjørnholt osv osv....

Og så dukke det her op, lige efter jeg har skrevet den der selv ødelæggende løgnehistorie om at smide en Grøn Mønster sodavand i hovedet på en og give min nabo skylden, er det måske et godt tidspunkt for gør det der er bedst for KBjørnholt??

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (12.07.2018, 04:09)
Jeg sidder her og er lige ved at få fly fløjet ind i bygninger igen, den her gang frivilligt uden en at være programmeret til det imod min vilje, bare for at få de monstre i stolen, en rigtig elektrisk stil i tolv timer, der skifter en gan i sekundet mellem Veksel og Jævnstrøm, tolv timers ACDC!

Jeg hader så meget, de fandme.....med vært mulig mellem ørene også, så kan vi se om de er begavede nok til at undgå at blive stoppet i stolen i tyve år ved at køre med kvanten, så de kan nå at opleve værst mulig inden de kommer i det kvante mekaniske mareridt Helvede for altid!

Jeg tror nemlig at ødelæg mellem deres øre er en uduelig idiot i deres idiot sadist hoveder der ikke kan få dem ud af stolen for at gøre værst mulig ved resten af deres liv, jeg syntes bare de kommer i stolen og bliver ristet til de dør!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (12.07.2018, 11:01)
Og med ødelæg mellem mine øre, hvis der er noget som helst der er blevet holdt hemmeligt om det jeg har været udsat for i de foregående atten plus år, så er det
det, som det er ødelæggende for jeg Peter at holde hemmeligt, ellers har det været brugt til at gøre ødelæggelse, jeg vil have en erstatning,tror i at alt det der gør en erstatning er holdt hemmeligt, fordi jeg ville ikke blive overrasket!

Urelateret til alt det her så har jeg søgte en erstatning for noget tandspænd hos tandlægen, sendt en erstatnings ansøgning ind, med røntgen billede!

Jeg fik et svar tilbage hvor at navnet på tandlægen jeg klagede over var lavet om til min nuværende tandlæge, med en besked om at jeg ikke kunne få en erstatning!

->"Hver gang du siger et ord så skal du forestille dig at ordet kommerop i en kasse, hvert ord har sin egen kasse, når en kasse er fyldt, så falder der engang imellem et ord ud, du skal sige det ord"

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (12.07.2018, 11:17)
Hvornår er der nogen af SF's psykopat gribbe der bliver skudt otte gang i brystet ved et uheld når de er ude og stjæle Pelikan notater?

Hvad fanden skal jeg med en ødelagt
pik statue ude foran min bolig?

Og det er mens at jeg er programmeret til ikke at forsvare mig selv og til at gøre mig selv ødelagt!

Peter Nicolaysen, Pnic/Penis

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (12.07.2018, 12:01)
Psykopat sindsygerne i landet Danmark har endnu ikke afleveret KBjørnholt og Bodil Egeberg, DJ Ævl og deres families fingre,tæer,næse og øre i en gennemsigtig plastik pose ved hoveddøren til mit
anti-depressions anlæg HimLeNicolaysen!

Jeg syntes at det er meget syndt og har enorm medfølelse for evt. uskyldige ofre,
som bevis for det er der ikke nogen bager i byen Kjellerup og folk kan høre musik i radioen mens de egentlig hellere vil lytte til noget andet!

Plus min selviske underbevidsthed syntes engang imellem at det er syndt forfolk
hvis at de er kommet til skade eller er døde når de tilhøre den værdifulde gruppe af mennesker som kunne hjælpe mig nærmere på at have den gennemsigtige pose med indhold jeg har ledt efter ilang tid i min besiddelse!

Tåre i øjne og sviden i øjne har min
underbevidsthed leveret uopmærksomt så jeg kunne få gang i øje vaskeriet og dermed se mig bedre for næste gang, uden at jeg har gjort noget som helst andet end at stirre ud i luften, mens massakren foregår på de mennesker der kunne bringe mig nærmere på mit mål, det er meget sørgeligt og syndt for ofrene, hver eneste gang en af de uskyldige er blevet myrdet eller programneret er jeg overbevist om!

Jeg køber nok en ekstra fjerkræsaks til mig selv i gave!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (12.07.2018, 12:11)
Ok, den biologiske supercomputer mellem mine øre, miraklet i menneskeheden er ikke gjort til en psykopat regner, den er god selvisk!

Regneren sidder og ser efter boomerang effekten på ting og handlinger og ved hvornår at skade eller død på og af andre individer rammer mig selv og mine nærmeste,kvarter,by,lokalområde, landsdel,land, den syntes at det er meget syndt for de skadede udkyldigheder som deter syndt for og kommunikere det fint til min bevidsthed via den emotionelle følelse medfølelse!

"Knep din mor,Knep din Søster,Du skal være en Psykopat,Jeg vil gerne være en Psykopat"

(Det vil jeg selvfølgelig ikke, men det virkede som det rigtige at svare i den situation,jeg er det heller ikke og bliver det heller aldrig!)

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (12.07.2018, 12:25)
Der er stadigvæk forkert smag på Kanel
(Natrium..krudt,svovl,nytår og værnepligt smag ting blandet sammen)

Og Basillikum smager af Nelliker!

Men jeg har sovet siden igår på min egen kogle, den føles fri af tænd sluk programmering, jeg har stadigvæk rande under øjne)

"Forstå alting på en måde der er grim for dig selv,Gør alting på en måde der er grim for dig selv,Ødelæg dig selv,Skriv om det" <- jeg vil have en erstatning!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (12.07.2018, 13:31)
Jeg har fået fat på en personligheds uheldighed jeg har haft, deter at
Det er ligesom flovt eller nedgørende
hvis man i tyverne lære noget nyt og det er sådan flivt som man er en slags idiot når man ved alting bedre end idioten der har forklaret en tingene og egentlig så hader man det dumme svin!

Det er egentlig et problem hvis man samtid går rundt og ser på verden med øjne, hvad fanden går han rundt og fortæller folk ting de ved i forvejen som om at de er idioter, det dumme svin prøver at gøre mig til grin, han skal fandme ligesom lade være med at fortælle folk ting de ved i forvejen, problemet er jo så selvfølgelig at man risikere at folk holder op med det!

Løsningen er at man i et par måneder eller år når man får ting forklaret som man selv og andre i nærheden ved med sikkerhed at man ved i forvejen, så siger man bare:Der kan man bare se, eller: Man lære noget nyt hver dag...

Og så når situationen opstår som man syntes er flov eller nedgørende opstår, så siger man bare sådan også: Derkan man se!

Det er nemlig sådan, at et års tid eller to senere kan man godt se at personen der lærte eller forklarede en noget ikke har gjort en skid nedgørende eller noget ved at skabe en situation hvor man er blevettvunget til at spørge ad, Hvordan eller sådan!

Det er simpelthen sådan at man forklare det virkelig ikke uden at blive spurgt ad, ting som sensore på døre, vandhaner og alle mulige andre ting!

Jeg er nemlig blevet torteret af en
sindsyg KBjørnholt der ville lære ting af en programmeret der ikke kunne bevæge sig som han syntes at det egentlig er ligemeget et med når ofret alligevel skal sidde og stirre ud i luften eller myrdes bagefter!

Så jeg må nok se i øjne at selv psykopater godt kan føle at ting er flove det er noget andet der betyder noget!

Men hvis at nogen syntes at noget er flovt, så er det det med den selviske underbevidsthed der forsøger at undgå social selvskade!

Så, det er sådan noget i den rigtige retning, med KBjørnholter stadigvæk en psykopat og jeg skal ikke programmernes til at gøre det der er bedst for ham!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (13.07.2018, 02:10)
Jeg skrev DF' Psykopat gribbe i overstående indlæg, ikke SF!

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (13.07.2018, 02:52)
Kender i en eller simpel sadistisk idiot kælling der ikke er blevet hængt ordentligt for forræderi der har stået og sagt i fjernsynet til uskyldige programmerede tortur ofre, der er programmeret til at tro på hendes sindsyge pludren:Jammen, det er jo dig der er DF og DF deter jo dig?

Har i hørt om sådan nogen sindsyger der er på flugt fra at blive helbredt med ECT for altid i det kvante mekaniske mareridt Helvede?

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (13.07.2018, 14:44)
Altså i ser ikke.....

Med den ødelæg mellem mine øre som der er moderatorer på!

Hende Nazisten har gjort noget i retning af: Dem der ikke kan li DF eller Hende som der er over den her kurve på privat økonomi eller under,bliver udsat for grimme ting.... Er det under bliver jeg gjort under af ødelæg for det er altid ødelæggende at være under en eller anden kurve som regel og gør medvind til hendes storhedsvanvittige ødelæggelse af dem der ikke kan li hende!

Er det over og jeg ligger over kurven, så gør ødelæg bare medvind til heksen hvis det ikke er muligt at gøre mig under!

Er det under og ligger jeg under, så gør ødelæg bare medvind til Heksen og sørger for at jeg bliver ved med at ligge under!

Skeløjede og ødelagte el-pære, regnvejr og Jordskælv!

Den ødelæg virker begge veje mod den ødelagte når den er som i den originale svinestreg!

Det er profitabel for heksen at gøre folk til at ødelægge dem selv langsomt istedet for øjeblikkelig hvis de på den mindste måde kan påvirke samfundet, og det kan de hvis de kan finde ud af at købe ting i en forretning eller ringe i en telefon!

Hun sidder med sådan noget sadisme indsigt og ikke tortur offer indsigt i programmering og tortur!
(og påstår det modsatte!)

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke
peternicolaysen (13.07.2018, 14:57)
Så meget ord fnidder!

Hvis en person er gjort til at gøre sig selv ødelagt med moderatore!

Og nogen vil ødelægge en bestemt gruppe mennesker, så bliverpersonen styret over i den gruppe af mennesker, af programmering i personens hoved, når personen befinder sig i den gruppe, så hjælperpersonens hoved til med at ødelægge den gruppe mennesker!

Sagt på en anden måde hvis jeg bruger seks måneders regnekraft i en biologisk supercomputer, uden kogle kirtel aktivitet/uden søvnog konstant har nyheder som Feks. CNN og ting fra Internettet også når jeg kunstigt sover,
Så jeg på det rigtige tidspunkt kan spytte på fortovet og sparke til en sodavands kapsel, gå over veje, slå en prut... Så det sker ødelæggelse af den gruppe og ting til fordel for Psykopat Sadisterne i DF, så er det gjort!

Ufrivilligt,Ubetalt,Tortur Drevet<------

Peter(Tyrens Stjernetegn)Deprimeret,Ærke

Lignende emner